Landelijke inrichting woonkamer inspiratie

Omarm de natuurlijke elementen met een landelijke inrichting van jouw huiskamer.

Wanneer je een landelijke woonkamer inloopt voel jij je gelijk thuis. De ruwe natuurlijke materialen en de zachte kleuren prikkelen je zintuigen. Het creëert een natuurlijke comfortabele sfeer waar je helemaal tot rust kan komen.

Inspiratie voor het inrichten van een landelijke kamer

Landelijke huiskamer

Een heerlijk zachte stoffen bank waar je in kan wegdromen, een mooie houten muur met leuke ruwe objecten (de spaan en de fotolijstjes). Verder is het verroeste tree aan de zijde van de muur ideaal om boeken, tijdschriften en andere spullen in te bewaren.

Hoek inrichting

Een heel klein gezellig hoekje. Ideaal voor kleine kamers.

Landelijk woonkamer

Ook hier zie je grote ruwe houten meubels terugkomen. Een grote salontafel die leuk is ingericht. En een handige sidetable.

Natuurlijke inrichtign kamer

Landelijke eetkamer inrichting

Zorg bij het inrichten van je landelijke huiskamer dat de meubels jou vertegenwoordigen.

In de bovenstaande kamer wordt een houten bank gecombineerd met twee houten stoelen en twee stoelen met een zachte kleur stof. Perfect voor dagelijks gebruik. Je kan er met ze tweeën zitten, maar ook met ze 6 of 7’en.

Landelijke slaapkamer

In landelijke kamers komen ruwe ( eventueel gevonden) objecten vaak terug. Of het nou een ruw afgewerkt tafeltje is of een leuk attribuut dat je in de vensterbank kan plaatsen. Deze objecten zorgen direct voor een charmante uitstraling.

Bronnen

0

Share

Meer Inspiratie

© 2024 Meer Inspiratie