Inspiratie voor het inrichten van de zolder | Zolderkamer ideeën

Zelden wordt het maximale uit de zolder gehaald. De zolder is een kamer die (te) vaak alleen gebruikt wordt voor het opslaan van spullen.  Maar de zolder kan gemakkelijk een extra leefruimte in jouw huis worden. De mogelijkheden zijn eindelijk.

Zo kan je er een extra slaapkamer maken, een kast, een kantoor, een entertainment kamer, een thuisbioscoop, een hobbykamer, een speelkamer of een ontspannen leefruimte waar je kan lezen.

Ideeën & inspiratie voor het inrichten van de zolder

Wij hebben de leukste ideeën voor de inrichting van de zolder verzamelt, zodat jij wat inspiratie kan opdoen voor het inrichten van jouw zolderkamer.

Inrichten zolder

 

Schilderen op de zolder

Slaapkamer op de zolder

Het inrichten van een zolder

Maar het inrichten van een zolder is wel een stukje uitdagender. Zo moet je (vaak) rekening houden met een schuin dak en kleine hoekjes. Maar als je vastberaden bent, kan jij de zolder veranderen in alles wat je maar wilt en er weer leven in blazen.

Nadat je weet wat je wilt maken, is het verstandig om de boel op te meten. Hoeveel ruimte heb je precies en wat gaat passen. Het kan zo lastig zijn om grote meubels op zolder te krijgen.

Slapen op de zolder inspiratie

Tips voor het inrichten van de zolder landelijk

Hier zie je hele ruime zolder die heel minimalistisch is ingericht. De witte meubels en witte muren zorgen voor een luchtige kamer die erg ruimtelijk overkomt.

Zolder inrichten

Zolderkamer inrichten

Een klein warm hoekje om te lezen.

Zolderkamer inrichting

De bovenstaande zolder is getransformeerd in een kamer met twee logeerbedden.

 

Zolderkamer inspiratie

Bronnen

http://www.onekindesign.com/2013/07/03/37-ultra-fabulous-attic-room-design-inspirations/

1

Share

Meer Inspiratie

© 2024 Meer Inspiratie