Interieur van de serie Suits

Suits.

Naast een perfect script en uitstekend uitgewerkte personages wordt ook goed nagedacht ook het interieur.

Vergaderruimte inrichten

Laten we beginnen met de inrichting van een van de kantoren.

Suits - Season 2

Het kantoor heeft grote krachtige schilderen die geplaatst zijn tegen een wand met een zachte kleur verf. Dit zorgt niet alleen voor een warmere uitstraling, maar zorgt er ook voor dat het kantoor groter lijkt.

Symmetrie

In de vergaderruimte links maken ze goed gebruik van symmetrie. De diploma’s hangen netjes onder elkaar in dezelfde soort lijstjes. Grote houten boekenplanken waar je veel boeken terecht kan (wat wel nodig is bij een advocatenbureau) en leuke attributen.

Het kantoor van Rachel

Suits - Season 2

Wat ik tof vindt aan dit kantoor, van Rachel, is de fotocollage en de ruimte bij het raam. De fotolijstjes hangen over elkaar heen. Geen symmetrie, maar losjes. Consistentie blijft belangrijk bij het maken van een fotocollage voor aan de muur. Daarom zie je ook dat de frames dezelfde kleur en stijl hebben. Een zwarte frame, wat witruimte en de foto.

Suits 6

Suits – Kantoorinrichting

In de volgende afbeelding zie je de andere kant van het kantoor van Rachel. We hebben in een vorige artikel het al gehad over het inrichten van een kleine kamer. Grote schilderijen en het maximaal gebruik maken van natuurlijk licht kwam toen ook naar voren. Hier zie je dat ook terugkomen.

Suits interieur4

Keuken/huiskamer van Mike

Wat tof is aan de keuken van Mike is dat hij de muur niet probeert te verbergen. Dit geeft een authentieke warme uitstraling. Verder zijn die twee houten planken, boven de koelkast, enorm handig.

Suits interieur2

Rechts van de keuken van Mike heeft hij een klein (opklap?) tafeltje. Het geeft wel de indruk van een typisch Amerikaans wegrestaurant. Het neemt weinig ruimte in beslag en het heeft tegelijkertijd een bepaalde charme.

Suits interieur3

Suits – De woonkamer van Mike

In de volgende afbeelding zie je nog meer van de woonkamer van Mike.

Je ziet dat ze goed nagedacht hebben over de inrichting van de relatief kleine woonkamer.

Lage meubels (de bank). Meerdere kleine meubels (het bijzettafeltje), de eettafel en het salontafeltje.

Suits 2

De woonkamer van Rachel

De woonkamer van Rachel is een stuk ruimer en netter.

Een handige poef, een ingebouwde kast, meerdere grote foto’s in dezelfde stijl.

Suits1

 

0

Share

Meer Inspiratie

© 2024 Meer Inspiratie