Een kleine balkon inrichten? Ideeën en inspiratie

In appartementen is het balkon vaak maar de enige plek waar je buiten kan genieten van frisse lucht en de zon. Met het leuk inrichten van een klein balkon creëer je een ruimte waar je in de zomer lekker kan genieten van de zon, een glas goede wijn of een kop koffie.

Ideeën voor het inrichten van een klein balkon

De mogelijkheden van het inrichten van een klein balkon zijn eindeloos.

Balkon inrichten

Omring jezelf bijvoorbeeld met de natuur en plaats wat planten op het balkon.

Kleine (metalen) stoeltjes of krukjes zijn ideaal voor een balkon. Is het winter en heb je visite? Dan kan je de stoeltjes en het tafeltje mee naar binnen nemen.

Balkon inrichting

Of ga meer voor een relaxhoek. Een of meerdere kleine bankjes die je vol kan gooien met heerlijke zachte kussens en dekentjes. Perfect voor als je buiten ontspannen een boek wilt lezen of wilt zonnen.

Balkon inspiratie

Houten meubels kan natuurlijk ook. Het oogt wat natuurlijker (maar ze gaan meestal wat minder zomers mee)

Inricht ideeen balkon

Op de bovenstaande foto hebben ze kinderlijk eenvoudig een ontspannen plek gemaakt. Een aantal houten kratjes, wat plantjes, kussens en een grote dikke deken.

Balkon ideeen

Inrichten balkon

Inspiratie balkon inrichting

Klein balkon inrichten

 

Bron:

http://www.stylemotivation.com/23-amazing-decorating-ideas-for-small-balcony/

4 antwoorden
 1. Berkelaars
  Berkelaars zegt:

  Oh wat heerlijk… de zomerkriebels komen alweer boven. 🙂 Ik ga deze zomer toch voor de loungebank. Het moet natuurlijk wel lekker zitten in het zonnetje.

  • Mirthe
   Mirthe zegt:

   Tsja, je kunt van een balkon nou eenmaal geen villa maken! Ik vind het wel toffe foto’s, en krijg er wel ideeën van, ook al zijn die ideeën niet heel erg innovatief. Toch leuke sfeerimpressies.

 2. Nienke
  Nienke zegt:

  Leuke foto’s, al krijg ik het zelf nooit zo goed bij elkaar passend. En ook al is het misschien niet erg vernieuwend, ik vind het toch een leuke verzameling zo bij elkaar.

Reacties zijn gesloten.